tirsdag 26. april 2011

Ny dukkevogn til snuppa

Kom over ei lita og nett dukkevogn på en bruktbutikk i byen for et par uker siden. Akkurat passe stor til snuppa på 21 mnd. Men, kunne ikke dy meg for å gi den et par strøk med hvitmaling - litt møysommelig arbeid, men med en mann som gjorde grovarbeidet så ble det da ikke så værst til slutt! En liten dyne fulgte også med, som jeg brukte restestoff fra putene til og lagde nytt. Hun ble intodusert for vogna i dag, men etter en lang og slitsom dag i bhg fikk den ikke så stor oppmerksomhet - det blir vel etter hvert ;)


tirsdag 19. april 2011

Hjemmesydde puter :)

Da har det blitt puter av stoffet jeg kjøpte - sammen med et annet stoff fra Tilda samt en blonde. Er veldig fornøyd med resultatet :) Jeg hadde store planer om å sy selv og avtalte at jeg skulle låne symaskina til mamma på søndag - men snill som hun er så tok hun jobben med syinga. Det endte med at vi tenkte ut hvordan sammen, jeg klippet og satte i nåler og hun sydde - bra teamwork ;) Det hadde nok tatt myye lengre tid om jeg skulle brynet meg på symaskina selv er jeg redd.. Har en plan om sykurs til høsten og ønske meg symaskin i bursdagsgave i år! Vi får se om det blir med tanken.... ;)

torsdag 14. april 2011

Bjørkehjerte :)

Permisjonstida (har min 2. dag i dag) er travel gitt! Spesielt når man har så mange prosjekter man gjerne skulle hatt ferdig før babyen melder sin ankomst.. ;) Har prøvd meg på å lage et bjørkehjerte for første gang. Det ble litt "luftigere" enn jeg hadde tenkt, men tok såpass lang tid at jeg sier meg fornøyd med resultatet likevel. Koselig å henge ved inngangsdøra :)



onsdag 13. april 2011

Selvlaget er vellaget? ;)

Har stjelt noen ideer fra interiørblad og fra Tines Kreative Hjørne - og prøvd meg på å lage et par decoupage kubbelys med gamle aviser, hyssing og kors (det ene mangler kors enda, for jeg må ha ståltråd for å feste det ;)) samt prøvd Tines triks med å få en bok av ny dato til å se gammel og slitt ut.. Usikker på om jeg er helt fornøyd med resulatet, men det får være sånn frem til vi flytter - så kanskje jeg prøver på nytt når vi er inne i nytt hus :)


Og så har jeg endret litt på annen pynt jeg hadde - noen lys i en bunt og en gammel avis :)


                                       

søndag 10. april 2011

Mer tapet!!

Jeg elsker denne tapeten fra PiP studio! Har bestilt og fått den rosa (øverst til venstre) til barnerommet - gleder meg til å se hvordan det blir.. Og så lurer jeg på om puten jeg har kjøpt og de jeg skal lage passer bedre der faktisk.. Jaja, det får jeg se etter hvert ;)

fredag 8. april 2011

Farger!!

Jeg har allerede kjøpt tapet til loftsstua for en stund siden - skal ha den på en vegg. Og da må jeg selvsagt begynne å tenke på farger jeg skal ha på puter og annet ineteriør. Tanken er at det skal være en kombinert tv-stue og lekerom. Derfor valgte jeg en tapet med litt morsomme farger :) Skal ha en hvit ektorp sjeselong sofa fra Ikea tenker jeg, så blir det hjemmesnekret pallebord. Her ser dere en sniktitt av tapeten (den er litt grønnere i bunnen i virkeligheten) - og en herlig pute fra Palma jeg kjøpte i dag - og så har jeg tenkt til å sy to puter i grønt og rosa - det er bare det grønne stoffet som er klart enda da.. Det blir så fint i hodet mitt! ;-) (ble litt dårlige bilder.. øver meg fortsatt med kamera for å bli flinkere ;))


søndag 3. april 2011

Pimpet et fuglehus

Stjal en idé fra et interiørmagasin og dekorerte et lite fuglehus :) Planen er å ha det ute etter hvert - men foreøpig får det stå inne - i ly for regn og vind. Alle materialer er kjøpt på Panduro Hobby. Fare for at det kan bli flere slike etter hvert.. :) 





Følgere