søndag 13. mars 2011

Barnerommet :)

Vi er jo snart på flyttefot, men tenkte å legge ut noen bilder av rommet til snuppa slik det er nå. Det er veldig lite og vanskelig å ta ordentlige bilder egentlig. Sengehimmelen måtte vi ta ned når snuppa ble så stor at hun fikk tak i den gjennom sprinkelene og puttet den i munnen ;) Men den skal opp igjen! Gleder meg til vi får et større rom når vi flytter - og da er planen å ha begge jentene på samme rom etter hvert. Vi får en lofsstue som vi tenker å ha en lekekrok i, så rommet blir nok mest til soving. Men det skal uansett innredes med stil ;)

søndag 6. mars 2011

Nytt interiørstæsj

Samtidig med stoltrekkene (se forrige innlegg) bestilte jeg et par andre "småting". En liten (og den var jammen liten ;)) trekasse for olje og eddik. Synes det er finere at de står fremme i slike flasker enn i originalemballasjen. Og en nydelig gammeldags veggklokke - som skal henge på kjøkkenet mest sannsynlig, men foreløpig står den oppå et skap. Alt fra Vakkert hjem - en nettside jeg nylig har "oppdaget" - og det kan gå hardt utover lommeboka fremover frykter jeg....

Jomruinnlegget ;)

Da tar jeg mine første tastetrykk inn i blogglandia ;) Som det står i min profil er dette først og fremst en blogg som kommer til å handle om interiør, som er en interesse jeg har hatt i mange år - fra jeg satt på ungdomsrommet og klippet ut bilder fra mamma sine Norsk Ukeblad ;) Jeg har vel enda ikke funnet "min" stil,, men heller nok mot shabby, rustikk, litt industriell stil... om det gir noen mening, hehe.. Jeg blir fascinert av de som klarer å holde en helt gjennomført stil i f.eks. shabby chic, og synes det er veldig fint - men så gjennomført kommer jeg nok aldri til å bli  ;) Håper jeg klarer å finne min stil når vi nå skal flytte inn i ny bolig, og vil selvsagt ha alt klart fra dag 1, men innser at det er fornuftig å "bo seg litt til" først, samt at vi av andre årsaker (termin 4 dager etter overtagelse) ikke får anledning til å tenke så mye på interiør den første tiden.
Likevel drømmer jeg om tapeter og maling om natta - etter å ha sittet alt for lenge foran PC'en og ulike nettsteder, så jeg vil nok ha noe klart på forhånd :)  Har allerede vært litt rundt og "tigget" til meg stoler til kjøkkenet. I dag har vi kun barstoler. Har fått to stk av min kjære mormor, se bilde under - som skal fornyes med nyinnkjøpte stoltrekk fra Vakkert Hjem. Så nå mangler bare kjøkkenbordet.... :)
Jeg må ta meg en runde rundt i ulike interiørblogger og legge meg til som følger, både for motivasjon og inspirasjon :) Ha en fortsatt fin søndag!!
Sjarmenrede gammel stol fra mormors hus - jeg får to stk :)

Følgere